Organisatie ontwikkeling

  • Ik wil verder groeien, maar hoe?
  • Waar kunnen onze processen efficiënter?
  • Hoe houd ik mijn mensen gemotiveerd?

Is dit herkenbaar? Als ondernemer of manager loop je tegen tal van vragen aan. Je wil vanzelfsprekend vooruit met je organisatie. Maar in de waan van alledag sneeuwen je plannen en ambities vaak al snel onder.

In zo’n geval kan het verstandig zijn een expert in te schakelen. Iemand van buitenaf, die samen met jou kijkt naar verbetermogelijkheden. En die deze vervolgens vertaalt naar praktische verbeteracties.

Daarvoor ben je bij 3sense aan het juiste adres. Vanuit eigen leidinggevende ervaring weten we als geen ander hoe lastig het kan zijn om succesvol veranderingen door te voeren. Vanuit die stevige basis doorgronden wij snel wat er speelt binnen een organisatie. Zowel zichtbaar aan de oppervlakte, als onzichtbaar daarónder.

Als jouw externe organisatieadviseur gaat 3sense doortastend te werk en begrijpt snel wat er al goed loopt binnen je organisatie. Maar bovenal kijkt 3sense naar wat er béter kan.

 

Ons belangrijkste principe? Als het niet op 1 A4 kan, dan ben je nog niet tot de kern! Verwacht dan ook geen vuistdikke adviesrapporten zonder daadwerkelijke waarde, maar praktische, hands-on verbetervoorstellen waarmee we meteen aan de slag kunnen. En die de mensen op de werkvloer ook daadwerkelijk kunnen gebruiken.

Een ander belangrijk principe: niemand kent je organisatie beter dan jij. Wij werken samen. 3sense helpt je in het proces, maar jij blijft aan het roer! Organisatie ontwikkeling is nooit een kwestie van één enkele verbetering. Het succes zit juist in de samenhang van verschillende verbeteringen, passend bij jouw organisatie. Daarom ben je bij 3sense ook aan het juiste adres: als bedrijfskundige houden wij het hele plaatje in de gaten.

Samenwerking is hierbij key; alle verbeteringen voeren we samen door. Tussentijds checken we geregeld samen of we nog op koers liggen, of dat we moeten bijstellen, maar jij bepaalt dit. Jij staat aan het roer!