Naar een lerende organisatie

In 13 weken de sprong van een traditionele organisatie of conventioneel familiebedrijf naar een lerende organisatie? Het kan!

In het traject ‘Naar een lerende organisatie’ werken we parallel met de huidige en de gewenste organisatie. Hierdoor blijft het doel dichtbij en het team gemotiveerd. Nadat we de huidige organisatie zowel op vakkennis als op competenties in kaart hebben gebracht, worden de hiaten duidelijk en maken we daar samen concrete plannen voor. We trainen alle teamleden on the job in extra vaardigheden die nodig zijn om je organisatie toekomstbestendig te maken.
Na afloop van dit traject ben je klaar voor de next step, en jij niet alleen: je medewerkers ook!

Teambuilding

In slechts 4 sessies helder wat nodig is om van je groep mensen een team te maken?
Let op!

Waarom loopt ‘het’ niet? Waarom snapt mijn medewerker of mijn collega niet gewoon wat ik bedoel? We weten waar we heen moeten, maar het lukt niet. Allemaal verzuchtingen en vragen die eenvoudig op te lossen zijn. Tenminste, als we wat meer van elkaar begrijpen, onze drijfveren kennen en goed communiceren. Teamwork begint met communicatie en respect. Heb een team dat vastloopt, vastgelopen is of simpelweg niet op gang komt? 3sense helpt je doeltreffend en snel met het 4-stappen-teambuildingstraject.

Een gedragen missie op een A4

In 7 stappen naar een missie die niet alleen gedragen maar ook uitgedragen wordt? Dat lukt!

Eén missie die voor iedereen herkenbaar is en in eigen woorden uit te leggen. Dat doen we volgens een belangrijk 3sense principe: als het niet op 1 A4 kan, ben je nog niet tot de kern. Dus, geen boekwerken, loze kreten of rapporten voor managementkreten, maar een A4, met daarop de visie, de doelstellingen en hoe die doelstellingen de komende tijd bereikt gaan worden.

Sparringpartner

Wil jij tweewekelijks / maandelijks / eens per kwartaal vrij kunnen sparren? Graag!

Benieuwd hoe een bedrijfskundige tegen jouw uitdaging of organisatievraagstuk aankijkt? Of wil je je eigen bedrijfskundige kennis en inzichten vergroten? Dan zet 3sense haar expertise graag voor je in!
Als een ‘second opinion’, als kennisleveranciers, als sparringpartner of als alle drie. Net waar jouw behoefte ligt. Dit kan op incidentele basis, of structureel om mee te denken over actuele vraagstukken en mee te bouwen aan de ontwikkeling van jouw organisatie. Zo brengt 3sense rust, structuur en creëert overzicht.